Spaghetti Picadillo

de Anamaria7 in Spaghete, 1 Sep 2011 | 4725 vizualizari

 

Ce door mi-a fost de spaghetti!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet spaghetti
  • 300 gr carne tocata (vita)
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 lg ulei de masline
  • 1 lg boia
  • 1 lg praf/fulgi de chilli
  • 1 lg  oregano
  • 1/2 lg chimen macinat
  • 1 c bulion
  • sare, piper
  • cascaval ras pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Picadillo:

Pastele se fierb al dente in apa cu sare si 2 lg ulei, pentru a nu se lipi. Apoi se strecoara si se trec prin jet de apa rece.

Umplutura Picadillo:

Calim ceapa in uleiul de masline, punem boiaua, apoi adaugam carnea amestecata dinainte cu praful de chilli si chimenul macinat, sare si piper. Cand carnea e patrunsa punem si bulionul, oregano si lasam inca putin pe foc.

Servire:

Asezam pastele pe farfurie, punem in mijloc umplutura Picadillo si presaram cascaval ras.

TIPS-URI

1

Se pot servi si cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Picadillo" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne tocata si sos