Spaghetti Picadillo

de Anamaria7 in Spaghete, 1 Sep 2011 | 2654 vizualizari

 

Ce door mi-a fost de spaghetti!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet spaghetti
  • 300 gr carne tocata (vita)
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 lg ulei de masline
  • 1 lg boia
  • 1 lg praf/fulgi de chilli
  • 1 lg  oregano
  • 1/2 lg chimen macinat
  • 1 c bulion
  • sare, piper
  • cascaval ras pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Picadillo:

Pastele se fierb al dente in apa cu sare si 2 lg ulei, pentru a nu se lipi. Apoi se strecoara si se trec prin jet de apa rece.


Umplutura Picadillo:


Calim ceapa in uleiul de masline, punem boiaua, apoi adaugam carnea amestecata dinainte cu praful de chilli si chimenul macinat, sare si piper. Cand carnea e patrunsa punem si bulionul, oregano si lasam inca putin pe foc.


Servire:


Asezam pastele pe farfurie, punem in mijloc umplutura Picadillo si presaram cascaval ras.

 

TIPS-URI

1

Se pot servi si cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Picadillo" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

adry88 1

02.09.2011, 12:01

bune bune

jolygina 1

02.09.2011, 17:06

excelente

mamaieelena 1

23.09.2011, 16:37

bune rau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti a la trapanese