Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 4 Feb 2015 | 3044 vizualizari

 

Este asa de bunnnnnnnnnnnnn!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de spanac la punga Iglo
  • 200 gr branza de vaci cu smantana Fagaras
  • 200 gr lapte
  • 3 catei de usturoi
  • 200 gr de kaiser
  • 1 lg faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri:

 Intr-o tigaie punem 2 lg de ulei si calim kaiserul taiat, adaugam usturoiul pisat, lasam sa se caleasca putin si adaugam 1 lg de faina. Peste punem spanacul, laptele si lasam sa fiarba putin.

Adaugam si branza de vaci cu smantana si mai lasam 5 minute pe foc. Saram si piperam dupa gust.

Servim alaturi de ochiuri. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Teo 1

04.02.2015, 21:35

Ai facut o mancare buna! si ...''la minut''!bravo!

reisnaor_2006 1

04.02.2015, 22:10

multumesc

mirela0911 1

06.02.2015, 15:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu visli