Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 4 Feb 2015 | 955 vizualizari

 

Este asa de bunnnnnnnnnnnnn!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de spanac la punga Iglo
  • 200 gr branza de vaci cu smantana Fagaras
  • 200 gr lapte
  • 3 catei de usturoi
  • 200 gr de kaiser
  • 1 lg faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri:

 Intr-o tigaie punem 2 lg de ulei si calim kaiserul taiat, adaugam usturoiul pisat, lasam sa se caleasca putin si adaugam 1 lg de faina. Peste punem spanacul, laptele si lasam sa fiarba putin.

Adaugam si branza de vaci cu smantana si mai lasam 5 minute pe foc. Saram si piperam dupa gust.

Servim alaturi de ochiuri. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri-0
Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri-1
Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri-2
Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri-3
Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri-4
Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri-5
Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri-6
Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri-7

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

Teo

Teo 1

04.02.2015, 21:35

Ai facut o mancare buna! si ...''la minut''!bravo!

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

04.02.2015, 22:10

multumesc

mirela0911

mirela0911 1

06.02.2015, 15:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!