Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 4 Feb 2015 | 1058 vizualizari

 

Este asa de bunnnnnnnnnnnnn!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de spanac la punga Iglo
  • 200 gr branza de vaci cu smantana Fagaras
  • 200 gr lapte
  • 3 catei de usturoi
  • 200 gr de kaiser
  • 1 lg faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri:

Intr-o tigaie punem 2 lg de ulei si calim kaiserul taiat, adaugam usturoiul pisat, lasam sa se caleasca putin si adaugam 1 lg de faina. Peste punem spanacul, laptele si lasam sa fiarba putin.


Adaugam si branza de vaci cu smantana si mai lasam 5 minute pe foc. Saram si piperam dupa gust.


Servim alaturi de ochiuri. Pofta buna!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Teo 1

04.02.2015, 21:35

Ai facut o mancare buna! si ...''la minut''!bravo!

reisnaor_2006 1

04.02.2015, 22:10

multumesc

mirela0911 1

06.02.2015, 15:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu piept de pui