Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 4 Feb 2015 | 1212 vizualizari

 

Este asa de bunnnnnnnnnnnnn!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de spanac la punga Iglo
  • 200 gr branza de vaci cu smantana Fagaras
  • 200 gr lapte
  • 3 catei de usturoi
  • 200 gr de kaiser
  • 1 lg faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri:

Intr-o tigaie punem 2 lg de ulei si calim kaiserul taiat, adaugam usturoiul pisat, lasam sa se caleasca putin si adaugam 1 lg de faina. Peste punem spanacul, laptele si lasam sa fiarba putin.


Adaugam si branza de vaci cu smantana si mai lasam 5 minute pe foc. Saram si piperam dupa gust.


Servim alaturi de ochiuri. Pofta buna!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu branza de vaci cu smantana si ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Teo 1

04.02.2015, 21:35

Ai facut o mancare buna! si ...''la minut''!bravo!

reisnaor_2006 1

04.02.2015, 22:10

multumesc

mirela0911 1

06.02.2015, 15:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci