Spanakopita

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2009 | 5940 vizualizari

COMENTARII (12)

Roda 1

01.06.2009, 13:03

Tu ai facut spanakopita cu branza , dar reteta originala este numai cu spanac-1kg., 500g.foi de placinta de casa sau din comert, 500g.ceapa verde,1 1/2 ceasca ulei de masline,,marar,piper si sare.Grecii nu fierb spanacul , ci se spala ,se taie un bucati spanacul , se sareaza si se amesteca cu mana pana devine o pasta ,dupa care se pune la scurs.Ceapa verde bine tocata se amesteca cu spanacul scurs, cu mararul , se sareaza si se pipereaza,apoi se amesteca cu 1/2 din cantitatea de ulei.
Merg des in Grecia, am tagenta direct cu bucataria greceasca , de aceea mi-am permis sa adaug aceste lucruri.Oricum, placinta ta arata bine .

Roda 1

01.06.2009, 13:04

Ai 5 furculite de la mine.

ala_oancea 1

01.06.2009, 14:33

Arata foarte bine !

Sabina 1

01.06.2009, 15:07

Multumesc, Ala! Te astept pe la mine la o gustarica cand ai timp!

Oana 1

01.06.2009, 15:27

Daca e spanac si branza sunt fan!!

danygospodina 1

01.06.2009, 22:24

Ce bine arata ! Si eu am facut o tarta cu spanac si oua de Paste, o nebunie ! Da reteta o postez in iulie !

Bucataras 1

01.06.2009, 22:52

asa repede? ))

adry88 1

13.05.2011, 16:16

Doralinda 1

15.05.2011, 01:49

in opinia mea, nu se pune 2 tipuri de verdeata, se pune ori marar ori pantrunjel, pentru ca amandoua ierburi sunt destul de mirositoare si se va acoperi si mirosul si gustul, eu pun numai marar pentru ca la placinte merge mai bine decat patrunjelul, cel putin asa pun grecii, ca am observat numele e Spanakopita ceea ce e denumirea placintei in limba greaca.

Doralinda 1

15.05.2011, 01:53

Pentru Roda!

eu locuiesc in grecia de foarte multi ani, si daca calatoresti atat de des si ai tangente cu bucataria greaca, ai vedea ca TOTI grecii in orice placinta (cu dovlevei, spanac..) pun branza feta! data viitoare cand mergi in grecia, chiar sa intrebi la prima taverna la care vei manca!

Sabina 1

17.05.2011, 11:13

Multumesc, Doralinda72 pentru sfaturi! Voi incerca data viitoare sa tin seama!

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pachețele de primăvară cu legume