Spankorizo - Spanac cu orez grecesc

de Mitinita in Mancaruri de post, 25 Noi 2010 | 8381 vizualizari

 

Eu de abia astept sa vina primavara ca sa pot manca spanac proaspat. Nu tin minte daca am mancat sau nu spanac in copilarie, singurele amintiri pe care le am sunt cu Popeye. Nu stiu de ce, dar fiica-mea nu crede in astfel de povesti sau poate nu vrea sa fie puternica...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe, taiate marunt
  • ulei ptr prajit
  • 1  1/2 orez cu bobul lung
  • 2+ 1/2 - 3 cani cu supa de pui sau apa cu 1 cub de Maggi Bouillon - numai apa daca sunteti in post
  • 500 gr spanac, curatat, spalat, taiat sau lasat asa
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spankorizo - Spanac cu orez grecesc:

Se prajeste ceapa in ulei, pana devine translucida. Adauga orezul si prajeste putin, amestecand des. Se adauga supa de pui, se amesteca si se adauga spanacul, sarea si piperul. Se fierbe la foc mic cam 15-20 minute. Se poate servi cu marar si iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spankorizo - Spanac cu orez grecesc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

DIANA B 1

21.03.2011, 11:39



Din toate retetele vizualizate , tre' sa iasa ceva azi ...

adry88 1

13.05.2011, 15:56

mihaelar63 1

11.12.2016, 00:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

4754 puncte

Constelatialeu

4145 puncte

Rocsi

3806 puncte

mihaelar63

3153 puncte

RODIMUR

3020 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beijos de Mulata
  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clatite cu banane si crema de ciocolata

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Gem de visine cu zmeura, fara zahar

de Rocsi 9

ieri la 18:47

Supa de dovleac cu smantana

pe 13.07 la 20:53

Salata Floare, cu fasole verde, porumb si carne de vitel

pe 13.07 la 19:08

Sarmale cu varza verde si carne de vitel, la vas roman

pe 13.07 la 13:15

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu opintici (ghebe)in oala de lut