Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline

de Valclaudia in Mancaruri de post, 1 Iun 2015 | 4489 vizualizari

COMENTARII (9)

Adele 1

01.06.2015, 17:33

MotanLaOale 1

01.06.2015, 17:33

mirela0911 1

01.06.2015, 18:00

Cred ca o fi tare bun sparanghelul, nu am mancat niciodata!

Bya Ralu 1

01.06.2015, 18:35

bun

Constelatialeu 1

01.06.2015, 19:05

Nu stiu ce gust are chestia asta de sparanghel,dar imi place cum arata...

Bunica 1

01.06.2015, 19:14

Bun sparanghelu!

Gherca Daniela 1

01.06.2015, 20:03

Catalina L 1

01.06.2015, 20:46

bun bun

Gicuta 1

02.06.2015, 07:23

Cred ca-i bun!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti de post