Spätzle la tigaie cu ceapa si masline

de Corinuta in Paste, 15 Iun 2013 | 5559 vizualizari

 

Prima data cand le incerc, tare bune si rapid de facut, cu siguranta am sa mai fac si alte variante!

 

INGREDIENTE

  • 400 g spätzle
  • 50 g unt
  • 2 fire ceapa verde
  • 10-12 masline fara samburi
  • sare, piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spätzle la tigaie cu ceapa si masline:

Se pune untul la topit intr-o tigaie de marime medie, se adauga spätzle si se prajesc 5 minute amestecand din cand in cand. Se taie ceapa rondele si se pune peste spätzle, se mai prajesc 2-3 minute, apoi se adauga si maslinele taiate rondele si se ia de pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Se servesc calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti adauga la sfarsit si putin patrunjel tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Spätzle la tigaie cu ceapa si masline" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla Putanesca