Spirala cu branza

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2014 | 7192 vizualizari

 

Si copiii au indragit-o,nu ezitati sa le-o pregatiti.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de placinta Bella
  • 250 gr de branza de vaci
  • 250 ml de smantana
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirala cu branza:

Nu veti avea nevoie de tot pachetul de foi,eu am folosit cam jumatate.


Intr-un bol,am amestecat branza cu smantana.


Am luat cate o foaie de placinta,am impaturit-o in doua si am adaugat cam doua linguri din amestecul de branza. Am rulat foaia si am pus-o in mijlocul tavii,in care am pus foaie de copt.


Am continuat cu restul foilor si am format spirala.


Cand s-a umplut tava,am uns spirala cu ulei si am pus-o in cuptorul preincalzit.


Am tinut-o in cuptor pana cand a inceput sa se rumeneasca.


Este buna si calda si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirala cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

laura_n 1

31.01.2014, 17:29

biig like!

Rocsi 1

01.02.2014, 20:00

Se face repede si e tare buna

mamaieelena 1

02.02.2014, 19:01

buna rau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Castraveti umpluti