Spirala cu branza

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2014 | 10949 vizualizari

 

Si copiii au indragit-o,nu ezitati sa le-o pregatiti.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de placinta Bella
  • 250 gr de branza de vaci
  • 250 ml de smantana
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirala cu branza:

Nu veti avea nevoie de tot pachetul de foi,eu am folosit cam jumatate.

Intr-un bol,am amestecat branza cu smantana.

Am luat cate o foaie de placinta,am impaturit-o in doua si am adaugat cam doua linguri din amestecul de branza. Am rulat foaia si am pus-o in mijlocul tavii,in care am pus foaie de copt.

Am continuat cu restul foilor si am format spirala.

Cand s-a umplut tava,am uns spirala cu ulei si am pus-o in cuptorul preincalzit.

Am tinut-o in cuptor pana cand a inceput sa se rumeneasca.

Este buna si calda si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirala cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată