Spread de ton

de Satisfyyourcravings in Ton, 15 Ian 2013 | 8256 vizualizari

COMENTARII (26)

portiadelumina 1

15.01.2013, 21:03

Bun cred că este. Dar durează ceva preparatul (când tonul e proaspăt) că trebuie fiert, răcit, ţinut la rece.
Dar Adriana, făcut de altul e cel mai bun

Rocsi 1

15.01.2013, 21:06

Waw ce fain

Satisfyyourcravings 1

15.01.2013, 21:06

Eu am făcut cu ton proaspăt pentru că așa aveam. Te invit la masă, padre!

Miha 1

15.01.2013, 21:11

daaaa...facut de altu' vreau si eu

DinDragostePentruGatit 1

15.01.2013, 21:20

Foarte bun!

Geanina87 1

15.01.2013, 21:28

Ade200 1

15.01.2013, 21:31

Îmi place mult!

MotanLaOale 1

15.01.2013, 21:38

Zamfira 1

15.01.2013, 21:54

oauuu ce fain

Merisor 1

15.01.2013, 22:05

Bun, bun!

Lau 1

15.01.2013, 22:08

Bunica 1

15.01.2013, 22:08

Wow, ce bunatate ai facut!

Ela68 1

15.01.2013, 22:27

habar n-aveam ca esalota e de fapt ceapa rosie.......sau lunguiata. Ma gandeam la alt pestisor
Cred ca e super, o s-o incerc cat de curand, am o conserva mare de ton

Doralinda 1

15.01.2013, 22:35

Nu prea ma omor cu tonul, dar arata foarte bine!

T I M E A 1

15.01.2013, 22:53

Bya Ralu 1

15.01.2013, 23:06

faina reteta

Lavinia 1

16.01.2013, 00:26

marcela1979 1

16.01.2013, 00:51

super arata

mamaieelena 1

16.01.2013, 09:42

place

gaby_gabytza 1

16.01.2013, 10:08

ce fain arata

laura_n 1

16.01.2013, 11:52

spread si la mine

Mihaela11_jo 1

16.01.2013, 16:23

Delicios

danakarin 1

16.01.2013, 18:26

ce intelegi tu prin "asezonare", iubito?
reteta e de altfel, super, ca toate ale tale!

Satisfyyourcravings 1

16.01.2013, 21:53

Dana, ştiu că "a asezona" este definit în DEX ca "a pune ingredientele în mâncare", iar cutumiar este folosit cu sensul de a adăuga sare și/ sau piper unei mâncăruri, așa cum l-am folosit și eu în reţeta de mai sus. Definiția asezonării oferită de Radu Popovici, pe blogul său, vine să confirme afirmațiile anterioare:
"Asezonarea reprezintă procedeul prin care mâncării i se potriveşte gustul final, prin adaus de condimente, amestecuri de condimente sau alte ingrediente (uleiuri, oţeturi, vin, zahăr, sare, paste, sosuri etc.)."
Mulţumesc pentru aprecieri!

sebirizescu 1

17.01.2013, 20:09

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton