Spuma de zmeura

de divainbucatarie in Dulciuri, 8 Iul 2011 | 1385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g zmeura
  • 4 albusuri
  • 180 g zahar
  • frunze de menta pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de zmeura:

Mixam albusurile cu zaharul pana devin o spuma foarte tare. Adaugam zmeura zdrobita si continuam sa mixam pana acestea se omogenizeaza compozitia.

Crema obtinuta va fi aromata si frumos parfumata. O servim imediat, sau o putem lasa la frigider 15 minute.
Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

mirela0911

mirela0911 1

08.07.2011, 23:27

cat de buna e

gaby_duceag

gaby_duceag 1

09.07.2011, 07:44

Facea mama

Rux

Rux 1

09.07.2011, 12:49

Cand eram o copila invatasem sa fac spuma la ora de gospodarie de la scoala...o executam des si imi facea mare placere...arata superb

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!