Spuma de zmeura

de silvi0ara in Dulciuri, 18 Iul 2010 | 1379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri  
  • 400g  zahar  
  • 500g zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de zmeura:

Se spala si se curata zmeura de codite,se pune intr-un vas cu albusurile si zaharul si se bat bine cu mixerul pana devin o spuma tare si pufoasa.Sau se poate bate mai intai albusul spuma tare,se adauga treptat zaharul,iar la sfarsit se adauga zmeura.


Se serveste la cupe cu fructe deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

silvi0ara 1

18.07.2010, 19:34

Pai ar trebuii sa va grabiti ca este pe sfarsite.

nadina73 1

19.07.2010, 02:36

era normal ca urmeaza desertusuper bun 5 furcu si aici

diana_k 1

21.07.2010, 11:01

un deliciu...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tort de zmeura si mascarpone