Stir-fry picant de porc cu susan și mandarine

de Satisfyyourcravings in Porc, 6 Apr 2014 | 2710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame mușchi de porc, tăiat fâșii
  • 2 linguri ulei de susan
  • 200 ml sos thailandez dulce-picant
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ghimbir proaspăt, ras
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • un vârf de linguriță de cuișoare
  • piper
  • 2 ardei portocalii, tăiați fâșii
  • 2 bak choi, tocate
  • semințe de susan
  • 2 mandarine, fără coajă, desfăcute în felii
  • ceapă verde
  • orez gătit, pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir-fry picant de porc cu susan și mandarine:

Se încălzește uleiul într-o tigaie, la foc mare. Se pun fâșiile de carne la prăjit într-un singur strat pentru a căpăta o culoare ușor maronie. Se prăjesc pe toate părțile, apoi se scot pe o farfurie.


Dacă este nevoie, se mai adaugă puțin ulei de susan în tigaie și apoi se adaugă ardeii. Se călesc câteva minute, până se înmoaie. Se adaugă carnea înapoi în tigaie, apoi ghimbirul. Se gătesc 30 de secunde. Se adaugă sosul thailandez, sosul de soia, scorțisoara, cuișoarele și piper și se lasă pe foc până când sosul se îngroașă.


La final, se adaugă bak choy și se mai gătesc până se înmoaie.


Se ia de pe foc și se adaugă feliile de mandarine.


Se servește imediat cu semințe de susan, ceapă verde și orez gătit amestecat cu ulei de susan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry picant de porc cu susan și mandarine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Corinuta 1

06.04.2014, 23:28

ce fain arata!

Pushaa 1

07.04.2014, 13:08

simonacallas 1

07.04.2014, 18:09

Arata de-mi ploua in gura Bun tare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Sărmăluţe fierte cu vin