Stiuca umpluta

de ianculubita in Peste, 10 Apr 2011 | 9242 vizualizari

COMENTARII (18)

kukibella 1

10.04.2011, 19:29

delicios

mihaelaM 1

10.04.2011, 19:33

bun bun

Ina 1

10.04.2011, 20:04

Cred ca-i foarte gustoasa!

ianculubita 1

10.04.2011, 20:12

Daca vi se pare greu procedeul de scos pielea,va dau un sfat;cu un facalet,se bate cu mare grija sa nu pocneasca pe ambele parti;veti observa ce usor se desprinde carnea ;succes!

RuxyRux 1

10.04.2011, 20:15

O bunatate!!!!

adasev12 1

10.04.2011, 21:02

interesant tre sa fie bun, imi place pestele

Lau 1

10.04.2011, 21:17

o bunatate

LUK 1

10.04.2011, 22:56

tre sa fie buna

Mihaela11_jo 1

11.04.2011, 08:59

Super
Ce frumos

MVMih 1

11.04.2011, 09:00

Suuuuper superrrr. Si daca nu va suparati...fac si eu doar o mica mentiune..."si eu am tocat carnea de stiuca si a iesit ca o pasta...daca dupa ce se scot oasele si se bate cu un satar din lemn...raman bucatele cat de cat mai ntregi de peste si e un strop mai gustos"....O zi buna. Saru'mana pentru masa.

divainbucatarie 1

11.04.2011, 09:09

mie imi place!

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:28

Corinuta 1

11.04.2011, 11:41

vai! minunata!

MotanLaOale 1

11.04.2011, 12:11

pesteeee bun bun

lia maria 1

11.04.2011, 13:57

ce delicateta super bun

Anamaria7 1

11.04.2011, 17:57

ce door mi-e de peste arata delicios

ianculubita 1

11.04.2011, 18:23

Da,este adevarat Mih(banuiesc Mihaela) rezulta o pasta;este bine si propunerea ta,sau eu cateodata din comoditate,fierb cateva minute totul,apoi carnea dezosata,o maruntesc si iese la fel de buna; succes!

adry88 1

06.05.2011, 15:48

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Plachie de macrou