Stiuca umpluta

de ianculubita in Peste, 10 Apr 2011 | 5403 vizualizari

 

Pentru ca sarbatorile Pascale se apropie,va recomand cateva retete,asa cum le pregatesc eu.

 

INGREDIENTE

  • 1stiuca mare
  • 3 oua
  • 1ceapa
  • miezul de la 1/2franzela inmuiat in lapte
  • 5 catei de usturoi
  • 1peste afumat(macrou dar poate fi si somon)
  • sare,piper
  • marar,patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 1ceasca supa de legume
  • 1ceapa
  • 1morcov

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca umpluta:

Stiuca curatata de solzi,branhiile scoase,o tai usor pe burta si cu atentie,trag pielea de pe carne,ajutandu-ma de un cutit cu varf rotund;


in dreptul aripioarelor,tai putin din carne,la fel si la coada iar la cap,tai sira spinarii si trag usor de ea pielea, o spal cu apa rece,o sarez si o las deoparte;


carnea scoasa,o dezosez cu mare atentie,la fel si macroul,le dau prin masina de tocat impreuna cu painea,ceapa,usturoiul si verdeata;


amestec cu ouale,condimentez,umplu stiuca si o cos la burta;


intr-o tava ingusta,fac un pat din legume taiate rondele(ceapa,morcov),pun stiuca deasupra,adaug 100ml ulei,100ml vin alb,1ceasca de supa de legume,sare si piper apoi dau tava la cuptor la foc moderat,20-30min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Anamaria7 1

11.04.2011, 17:57

ce door mi-e de peste arata delicios

ianculubita 1

11.04.2011, 18:23

Da,este adevarat Mih(banuiesc Mihaela) rezulta o pasta;este bine si propunerea ta,sau eu cateodata din comoditate,fierb cateva minute totul,apoi carnea dezosata,o maruntesc si iese la fel de buna; succes!

adry88 1

06.05.2011, 15:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dorada la gratar cu cartofi natur si sos olandez