Stiuca umpluta

de ianculubita in Peste, 10 Apr 2011 | 9117 vizualizari

 

Pentru ca sarbatorile Pascale se apropie,va recomand cateva retete,asa cum le pregatesc eu.

 

INGREDIENTE

  • 1stiuca mare
  • 3 oua
  • 1ceapa
  • miezul de la 1/2franzela inmuiat in lapte
  • 5 catei de usturoi
  • 1peste afumat(macrou dar poate fi si somon)
  • sare,piper
  • marar,patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 1ceasca supa de legume
  • 1ceapa
  • 1morcov

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca umpluta:

Stiuca curatata de solzi,branhiile scoase,o tai usor pe burta si cu atentie,trag pielea de pe carne,ajutandu-ma de un cutit cu varf rotund;

in dreptul aripioarelor,tai putin din carne,la fel si la coada iar la cap,tai sira spinarii si trag usor de ea pielea, o spal cu apa rece,o sarez si o las deoparte;

carnea scoasa,o dezosez cu mare atentie,la fel si macroul,le dau prin masina de tocat impreuna cu painea,ceapa,usturoiul si verdeata;

amestec cu ouale,condimentez,umplu stiuca si o cos la burta;

intr-o tava ingusta,fac un pat din legume taiate rondele(ceapa,morcov),pun stiuca deasupra,adaug 100ml ulei,100ml vin alb,1ceasca de supa de legume,sare si piper apoi dau tava la cuptor la foc moderat,20-30min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Anamaria7 1

11.04.2011, 17:57

ce door mi-e de peste arata delicios

ianculubita 1

11.04.2011, 18:23

Da,este adevarat Mih(banuiesc Mihaela) rezulta o pasta;este bine si propunerea ta,sau eu cateodata din comoditate,fierb cateva minute totul,apoi carnea dezosata,o maruntesc si iese la fel de buna; succes!

adry88 1

06.05.2011, 15:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chefal cu legume