Strudel rapid cu dovleac si nuca

de Oana in Prajituri, 12 Oct 2010 | 5291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat frantuzesc congelat
  • o cana piure de dovleac
  • o lingurita de scortisoara
  • 3-4 linguri cu nuca prajita, maruntita
  • 3 linguri cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel rapid cu dovleac si nuca:

Dovleacul se da pe razatoare, apoi se caleste cu 3-4 linguri de zahar si se lasa pe foc pana scade toata zeama si dovleacul este moale. Se poate coace dovleacul in cuptor si apoi mixa. Va este suficienta o cana plina de piure de dovleac. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu scortisoara.

Foaia de aluat se lasa la dezghetat, apoi se taie marginile in fasii egale, se toarna dovleacul pe mijloc, iar deasupra lui se presara nuca. Se impletesc apoi marginile laterale, cate una din fiecare parte. Se aseaza strudelul in tava, pe hartie de copt, se unge cu lapte si se coace pana se rumeneste usor. Cand s-a racit se taie felii, se poate pudra cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel rapid cu dovleac si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

kamy 1

13.10.2010, 22:31

bn aratadar nu le am cu dovleacul 5f

Gouda 1

14.10.2010, 16:41

bravo

anadeea 1

29.10.2010, 14:46

foarte aratos strudelul,frmoasa prezentarea ,trebuie sa incerc neaparat

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere si scortisoara