Stufat din limba de porc cu menta, leurda si lamaie

de simona72 in Porc, 20 Apr 2015 | 3156 vizualizari

COMENTARII (20)

diaconta 1

20.04.2015, 19:19

Ce mancare sofisticata ai facut frumoaso

Adele 1

20.04.2015, 19:20

simona72 1

20.04.2015, 19:22

Tu Dia! Si frumoasa si sofisticata

simona72 1

20.04.2015, 19:22

Multumesc! Ma bucur daca va place! Mie mi-a placut la maxim combinatia de arome

MotanLaOale 1

20.04.2015, 19:25

bun bun

Merisor 1

20.04.2015, 19:30

Ce bunatate!

diaconta 1

20.04.2015, 19:31

Simona,atunci zic "faina limba ta" )))))))))))

simona72 1

20.04.2015, 19:34

Stiu pe cineva care zice ca-i cam ascutita)

Bunica 1

20.04.2015, 19:43

Ți-ai mîncat limba?))

Gherca Daniela 1

20.04.2015, 20:30

mihaelar63 1

20.04.2015, 21:11

Interesanta combinatie . felicitari pentru curaj

MOKUSKA 1

20.04.2015, 21:11

Foare bun

tarasmariana 1

20.04.2015, 21:49

Andra_Constantinescu 1

20.04.2015, 21:57

Gicuta 1

20.04.2015, 22:32

Bya Ralu 1

21.04.2015, 04:41

super reteta

anca_rm 1

21.04.2015, 08:33

o reteta super , cred ca a fost foarte aromata mancarica ta

dantes 1

21.04.2015, 09:31

Buna!

Panacris 1

21.04.2015, 11:42

Xandrinne 1

21.04.2015, 18:10

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu