Suberec cu carne de vita

de tarasmariana in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2014 | 5766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 500 g de faina
  • 200 ml de apa
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de ulei
  • Umplutura :
  • 300 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 1/4 lingurita de piper
  • 5 linguri apa fierbinte
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suberec cu carne de vita:

Aluat :


Se pun intr-un bol faina cernuta, uleiul, sarea si apa fierbinte. Se framanta aluatul. Punem aluatul intr-o pungulita timp de 30 de minute. Intre timp, preparam umplutura de carne.


Umplutura :


Se taia ceapa foarte marunt. Amestecam bine carnea tocata cu ceapa, sarea si piperul.


Se taie aluatul in 11 bucati mai mici din care se fac bile. Acestea se intind in foi rotunde si subtiri. In fiecare foaie intinsa se pune o lingura de carne si se imprastie pe jumatate de foaie iar a doua jumatate se pliaza peste prima. La jumatate de centimetru de margine, se preseaza aluatul cu varfurile degetelor. Dupa aceea, se taie aluatul cu o forma la 1 mm de la locul presat cu degetele si apoi se indeparteaza marginile.


Suberecul se prajeste in ulei foarte incins. Se pun cam 2-3 cm de ulei in tigaie. Suberecul nu trebuie sa fie acoperit de ulei.


Dupe ce s-au prajit, se scot intr-o farfurie in care se lasa cateva secunde. Dupa care se pun intr-un vas de inox si se acopera cu un capac.


Este foarte important sa fie acoperit pentru ca aburii fragezesc foarte bine aluatul.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Suberec cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

29.06.2014, 09:55

As servi la micul dejun!

tarasmariana 1

02.07.2014, 21:08

tanyapatap 1

24.12.2014, 18:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Empanada cu carne de vita