Sufleu cu brinza si cabanos

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2010 | 3485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 gr branza sarata
  • 300 ml lapte
  • 4linguri cu faina
  • 70-80 gr unt sau margarina
  • 1 bucata de cabanos afumat
  • piper
  • pesmet

   

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu brinza si cabanos:

Intr-o cratita mai maricica de cca 3l se pune la foc domol untul si se adauga faina. Cand faina s-a incorporat se stinge cu laptele si se formeaza o crema mai groasa.In timp ce se raceste crema radem branza pe razatoarea mare si cabanosul il taiem marunt,din branza rasa luam o mana si o punem intr-un bol separat.Cand  aproape s-a racit crema putem pune piperul, galbenusurile pe rand le amestecam si branza rasa dar si cabanosul taiat iar la sfarsit se pun albusurile batute cu mixerul spuma tare si se amesteca usor cu lingura.

Intr-un vas de yena pe care l-am uns cu margarina si am tapetat cu pesmet se rastoana compozitia si pe deasupra se pune branza din bol pe care am lasat-o special.Se da la cuptor pentru aproximativ 40-45 de minute  la o temperatura de 180-200 de grade(cuptorul se va incalzi in prealabil) Este gata atunci cand este rumenit bine are culoarea aurie si este rotund mijlocul compozitiei din vas.

Pofta mare,  

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu brinza si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aniversar Pat Patrouille

pe 01.07 la 12:00

Tort cu citrice, cocos si zmeura

de Rocsi 9

pe 30.06 la 20:46

Prăjitură cu fistic si ciocolată albă

pe 29.06 la 21:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv merdenele din foi de placinta