Sufleu de conopida cu piure de cartofi

de ela in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2010 | 9674 vizualizari

COMENTARII (46)

Miha 1

12.11.2010, 22:14

Bucataras Medi 1

12.11.2010, 22:16

si eu am pus ochii pe reteta asta da pana o fac mananc de la tine, imi dai da?...................

ela 1

12.11.2010, 23:33

,,pizza in vas de iena'' stiam ca asa vei spune,cand am facut mancarea

ela 1

12.11.2010, 23:33

Laly

ela 1

12.11.2010, 23:34

Maria,sigur ca iti dau,primesti si portia lui Mircea

ela 1

12.11.2010, 23:34

Miha,pofta buna

ela 1

12.11.2010, 23:35

Kamy

ela 1

12.11.2010, 23:35

Bunica,draguta ca intotdeauna

ela 1

12.11.2010, 23:36

Diva,merita facuta,la mine a avut succes

Corinuta 1

13.11.2010, 10:27

mena29 1

13.11.2010, 20:12

ce buna tre sa fie

nadina73 1

14.11.2010, 11:34

am ajuns eluta si in ograda tastiu ca portia mea e la rece,dar nu vin azi ca tu esti la nuntadistractie faina eluta sa nu iti rupi tocurile 5f

Sylvia 1

14.11.2010, 20:50

wow ce de bunatati ai pus in reteta asta

ela 1

14.11.2010, 20:54

Corina,dar te-ai inarmat bine

ela 1

14.11.2010, 20:54

Mihaela,multumesc

ela 1

14.11.2010, 20:55

Nadina.....

ela 1

14.11.2010, 20:55

Sylvia a avut succes sufleul

adriana_bobu 1

14.11.2010, 21:13

e o reteta simpla si cred reusita....o voi incerca si eu pentru ca imi place conopida...

ela 1

14.11.2010, 21:46

Adriana,merita incercata

dentistutza 1

17.11.2010, 19:52

ela o idee deosebita! 5 furcute si gust de la tine dar o sa o fac si eu chit ca al meu se stramba la conopida!!! las'ca-mi place mie!!!

ela 1

18.11.2010, 12:28

Dentistutza,sunt sigura ca iti va placea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rondele etajate de sfecla si branza