Sufleu de conopida cu piure de cartofi

de ela in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2010 | 6214 vizualizari

 

am vazut reteta la Oana,care a luat-o din revista "Secretele bucatariei" si mi-am amintit ca am vazut si eu reteta si imi placuse,asa ca am facut-o si eu,dar cu ceva modificari....

 

INGREDIENTE

  • 500gr cartofi,
  • 1conopida mare,
  • patrunjel,
  • 3felii de muschi file afumat,
  • 6linguri unt,
  • 250ml lapte,
  • 2oua,
  • 150gr smantana,
  • nucsoara
  • 1ardei capia rosu,
  • 1ardei capia mic galben,
  • 2pumni de cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida cu piure de cartofi:

Se curata cartofii,se spala si se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare 25minute,la foc potrivit.


Se curata conopida,se desparte in buchetele,se spala si se usuca bine si se prajeste pe ambele parti,in 2linguri de unt topit.Se scot pe o farfurie si se sareaza si se pipereaza.


Se scurg cartofii si se mixeaza cu 2linguri de unt si 100ml lapte.


Se unge un vas termorezistent cu unt,se tapeteaza cu faina si turnam cartofii piure in el,niveland bine,apoi punem deasupra conopida.Muschiul file il taiem fasii mai subtiri si il punem peste conopida.


Tocam marunt putin patrunjel.Ouale se bat cu smantana si 150ml lapte,la care se adauga patrunjelul tocat,piper,sare si nucsoara dupa gust.Compozitia o turnam deasupra conopidei.


Taiam fasii ardeiul si il punem deasupra in vas.Presaram cascavalul ras si dam la cuptor 50minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

ela 1

14.11.2010, 21:46

Adriana,merita incercata

dentistutza 1

17.11.2010, 19:52

ela o idee deosebita! 5 furcute si gust de la tine dar o sa o fac si eu chit ca al meu se stramba la conopida!!! las'ca-mi place mie!!!

ela 1

18.11.2010, 12:28

Dentistutza,sunt sigura ca iti va placea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Balmos fals