Sunca de casa

de ianculubita in Mezel de casa, 13 Dec 2013 | 6452 vizualizari

COMENTARII (19)

diaconta 1

13.12.2013, 14:19

Minunata

anca_rm 1

13.12.2013, 14:28

asta nu e slanina ? orice este e buna

Lau 1

13.12.2013, 14:33

gaby_gabytza 1

13.12.2013, 14:36

laura_n 1

13.12.2013, 14:47

vaaai de mama mea

simona72 1

13.12.2013, 14:50

tare buna!!! Si noi am facut!! anca_m acest preparat se face din gusa, care este grasa, dar are si putina carnita. Slanina nu se fierbe, sa lasa in saramura si se da la fum

Alexandra Burz 1

13.12.2013, 14:58

yammmmy

anca_rm 1

13.12.2013, 15:09

Simona la noi sunca se face din pulpa din spate , se tine la saramura si se afuma, se consuma prin martie , aprilie -mai inspre pasti; iar gusa se pune la fiert pentru caldabosi impreuna cu maruntaiele
In reteta scrie sunca sau gusa.

Merisor 1

13.12.2013, 16:42

Vaaaai!

simona72 1

13.12.2013, 17:31

Sti cum se zice: cate bordeie atatea obiceie...este o denumire specifica zonei in care te aflii. De ex cum zici tu cu pulpa din spate, aia in Banat si la in Ardeal este cunoscut sub denumirea de jambon. Si noi am taiat porc si o parte din gusa am pus la caltabos, asa cum zici tu, iar o parte am facut asa fiarta cu usturoi si cu boia.Depinde cred de obiceiurile casei...

elucubratiiculinare 1

13.12.2013, 17:32

waw

Constelatialeu 1

13.12.2013, 18:44

Bunaciune !

MotanLaOale 1

13.12.2013, 20:43

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 20:43

O bunatate !

Rocsi 1

13.12.2013, 21:13

Imi amintesc din copilarie cat de buna este

_Alina_ 1

14.12.2013, 10:04

ianculubita 1

14.12.2013, 10:28

Da Anca,am auzit si eu ca slanina prin unele parti este pulpa din spate pregatita asa cum ai spus tu

Valclaudia 1

16.12.2013, 17:46

ianculubita 1

17.12.2013, 09:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sunca fiarta in zeama de varza, cu usturoi si boia de ardei