Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
De cativa ani am adoptat traditia asta si in ajun de Paste fierbem sunca de Paste. Pentru ca nu crestem noi porcul de Craciun sa rezervam sunca de pe atunci ( chiar au facut-o o data in copilaria mea parintii mei cand au cumparat un porc pt Craciun ) cumpar o bucata de sunca/pastrama de porc cruda si afumata ( chiar am luat-o din Romania in vacanta asta )
Am pus sunca la fiert in apa cat sa treaca peste ea, cu cateva crengute de cimbru, 2-3 foi de dafin, o lingurita de boia, 2 catei de usturoi si boabe de piper .
Este gata dupa aproximativ o ora de cand a inceput sa fiarba. Eu o fierb la foc mic, acoperita cu un capac.
Este excelenta la gust si naturala. O servim in dimineata de Paste cand ciocnim si oua rosii .
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult