Sunca de Paste

de Sylvia in Mezel de casa, 3 Apr 2010 | 8660 vizualizari

 

De cativa ani am adoptat traditia asta si in ajun de Paste fierbem sunca de Paste. Pentru ca nu crestem noi porcul de Craciun sa rezervam sunca de pe atunci ( chiar au facut-o o data in copilaria mea parintii mei cand au cumparat un porc pt Craciun ) cumpar o bucata de sunca/pastrama de porc cruda si afumata ( chiar am luat-o din Romania in vacanta asta )

 

INGREDIENTE

  • sunca cruda afumata
  • cateva crengute de cimbru,
  • 2-3 foi de dafin,
  • o lingurita de boia,
  • 2 catei de usturoi  
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca de Paste:

Am pus sunca la fiert in apa cat sa treaca peste ea, cu cateva crengute de cimbru, 2-3 foi de dafin, o lingurita de boia, 2 catei de usturoi si boabe de piper .


Este gata dupa aproximativ o ora de cand a inceput sa fiarba. Eu o fierb la foc mic, acoperita cu un capac.


Este excelenta la gust si naturala. O servim in dimineata de Paste cand ciocnim si oua rosii .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca de Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

danis 1

03.04.2010, 22:31

arat bine

Sylvia 1

04.04.2010, 13:03

Multumesc pentru aprecieri tuturor. Este foarte gustoasa si total diferita de mezelurile care se gasesc, merita luata asa si fiara acasa zic eu

adry88 1

04.06.2011, 10:27

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caltabosi