Kaiser ... de casa

de AndreeaRodica in Mezel de casa, 21 Mar 2011 | 13283 vizualizari

 

O alternativa la produsele cumparate.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • zeama de varza sau bors de putina
  • foi de dafin, boabe de piper, boabe de mustar, ienibahar
  • sare, cimbru, boia dulce, piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaiser ... de casa:

Am folosit o bucată de fleică de porc, cam un kilogram să fi avut. În lipsă de zeamă de varză am pus-o la fiert în borş împreună cu sare, boabe de piper, foi de dafin, boabe de muştar şi nişte ienibahar.


Am lăsat-o la fiert cam 30 de minute, nu să fie gata, că urmează etapa 2.



Am frecat bine carnea cu un amestec format din sare, cimbru, piper şi boia dulce. Apoi am aşezat-o pe un grătărel (al meu e cu găuri) într-o tavă. În tavă am pus borş din cel în care fierbsesem carnea.


Am dat la cuptor unde a stat cam 40 de minute. Delicios!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kaiser ... de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

AndreeaRodica 1

22.03.2011, 08:58

adry88 1

04.06.2011, 10:09

tare bun

nuky 1

07.12.2014, 21:05

Am o nelamurire,cand pui la cuptor,partea 2, pana unde tb sa fie zeama?Merci mult.Cu stima,Violeta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ardei copti cu kaizer de casa si crutoane