Slaninuta cu boia

de mihaelar63 in Mezel de casa, 14 Ian 2010 | 8247 vizualizari

 

dupa Craciun fiul meu care nu mananca grasimi imi spune :,, mama am mancat la colindat o slanina cu boia .... , tu de ce nu faci ?'' pai atunci hai sa facem !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg slanina cruda cu soric
  • 1 caciulie de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slaninuta cu boia:


  1. spalati slanina si o increstati .

  2. o puneti la fiert cu usturoiul taiat feli si sare [reteta spune sa pui mujdei de usturoi dupa ce o scoti de la fiert, eu prefer sa fierb usturoiul cu slanina e mai usor , light daca se poate spune ].

  3. dupa ce a fiert se scoate din apa si cat e fierbinte se freaca cu boia si piper .

  4. serviti rece cu ceapa , rosii , ardei , hrean ....

 

TIPS-URI

1

alegeti o bucata de slaninuta de pe burta care sa aiba si un rand de carne .

Daca ti-a placut reteta noastra "Slaninuta cu boia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

14.01.2010, 14:57

Ah, da, fiarta in zeama de varza , o nebunieeee

mihaelar63 1

15.01.2010, 00:19

nu-i nimic saptamana viitoare facem cu zeama de varza , decat cine stie ce mezeluri ,macar stiu ce mananc .
eu am facut dupa reteta care o stiu de la mama .

adry88 1

04.06.2011, 10:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet file - mezel