Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Rita Ilies in Supe, 25 Mar 2015 | 3817 vizualizari
Rita Ilies 1
Mulțumesc, Cristina! Chiar e foarte bună!
Geanina87 1
Corinuta 1
Nu am mancat inca, dar as gusta cu placere!
Îți recomand s-o încerci cât încă mai găsești urzici.
mihaelar63 1
Interesanta combinatie cu limba de porc
Mihaela, limba de porc/vită e cea mai potrivită atunci când nu avem carne de miel.
Teo 1
Da asa e ,sanatate de la mama natura!
reisnaor_2006 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 16:14
de vasimur 4
la 14:52
de gaby_duceag 8
la 12:05
de Bucataras 6
la 11:54
ieri la 17:58
5 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
de laura_n 7
RODIMUR
vasimur
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!