Supa Alpina

de Hutzanca in Supe, 7 Oct 2009 | 4630 vizualizari

 

E o supa usoara si hranitoare

 

INGREDIENTE

  • 2 litri supa de pui din cuburi sau facuta in casa
  • 100g orez
  • 2 fire de menta
  • 200 g iaurt gras
  • 1 lingura faina
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei iute  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Alpina:

Supa de gaina se pune la fiert intr-un vas,se presara orezul in supa si se fierbe acoperit la foc potrivit aproximativ 20 minute.Intre timp,se rup frunzele de pe firele de menta si se taie marunt..Iaurtul,faina si uleiul se amesteca cu un polonic de supa de gaina si se adauga la supa care fierbe,batand-o repede cu telul.Se pune la foc mic din nou,astfel incat supa sa nu mai fiarba cu clocote,dar sa fiarba incet totusi.Supa se condimenteaza cu sare,piper si la servire se presara cu menta si boia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Alpina" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (4)

Hutzanca 1

12.10.2009, 09:49

Bunica,scuza-ma,am incurcat pozele Sunt vraiste!

luminita20_2006 1

25.10.2009, 23:50

interesanta reteta ta

Dana Cristea - pusikmea 1

19.11.2010, 09:13

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste