Supa Alpina

de Hutzanca in Supe, 7 Oct 2009 | 2497 vizualizari

 

E o supa usoara si hranitoare

 

INGREDIENTE

  • 2 litri supa de pui din cuburi sau facuta in casa
  • 100g orez
  • 2 fire de menta
  • 200 g iaurt gras
  • 1 lingura faina
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei iute  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Alpina:

Supa de gaina se pune la fiert intr-un vas,se presara orezul in supa si se fierbe acoperit la foc potrivit aproximativ 20 minute.Intre timp,se rup frunzele de pe firele de menta si se taie marunt..Iaurtul,faina si uleiul se amesteca cu un polonic de supa de gaina si se adauga la supa care fierbe,batand-o repede cu telul.Se pune la foc mic din nou,astfel incat supa sa nu mai fiarba cu clocote,dar sa fiarba incet totusi.Supa se condimenteaza cu sare,piper si la servire se presara cu menta si boia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Alpina" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Hutzanca 1

12.10.2009, 09:49

Bunica,scuza-ma,am incurcat pozele Sunt vraiste!

luminita20_2006 1

25.10.2009, 23:50

interesanta reteta ta

Dana Cristea - pusikmea 1

19.11.2010, 09:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!