Supa chinezeasca cu ciuperci de padure

de Sylvia in Supe, 8 Iun 2010 | 5719 vizualizari

COMENTARII (20)

ela 1

08.06.2010, 13:14

prima....

Bucataria_lui_Tavi 1

08.06.2010, 13:19

iamiii.... las linguri silvia, recunosc ca niciodata n-am reusit sa mananc supele chinezesti cu bete oricat m-am straduit .

Brindusa 1

08.06.2010, 13:24

Ca de obicei cand faci chinezarii.

Roxana 1

08.06.2010, 13:30

Silvia nai mancat cu betele asai?? foarte bine arata

Sylvia 1

08.06.2010, 13:31

Merci Ela te servesc ca sunt 2 portii si ai ajuns prima

ionix 1

08.06.2010, 13:32

ceva in genul asta am mancat intr-un restaurant din Bruxelles... n-am stiu ca-s ciuperci eu urasc ciupercile dar in supa mi-au placut ... o sa fac si eu supita asta sa vad daca mai pot manca

Sylvia 1

08.06.2010, 13:33

Tavi culme sunt sieu cu betele, gatesc chinezarii macar de 2-3 ori pe saptamana dar nu reusesc sa mananc cu betele niciodata cred ca ar fi cea mai buna dieta

Sylvia 1

08.06.2010, 13:38

Brandusa si eu salivez la saormele tale

Sylvia 1

08.06.2010, 13:38

Roxana nu reusesc
Ionix fa supa cu ce vrei, cu creveti, cu ciuperci normale, nu conteaza

lia maria 1

08.06.2010, 13:40

minunat la favorite cu ea5 furculite

Sylvia 1

08.06.2010, 13:53

Sa o testezi sa imi zici daca iti place am murit langa tarta ta

Miha 1

08.06.2010, 13:54

Uite ca am gasit explicatia "rabdarii de chinez". Tre sa fii plin de rabdare, sa mananci un bol de supa cu betele.

Sylvia 1

08.06.2010, 13:57

Exact si bobul de orez bob cu bob eu zic ca de asta nu se ingrasa ei never ca te plictisesti laun moment dat

Bucataria_lui_Tavi 1

08.06.2010, 14:13

Sylvia, eu mananc chinezariile cu bete dar numai ce este solid. La supe... nu-mi iese treaba cu "vartejul", asa ca m-am lasat pagubas demult .

Sylvia 1

08.06.2010, 16:12

Si eu am vazut mancand cu betele supa, apuca cumva taieteii si restul "solidelor" si apoi beau supa din bol eu am ramas la traditionala lingura insa

ana 1

08.06.2010, 16:23

Imi place combinatia

vero_closca 1

09.06.2010, 14:15

ce bunatate!!!!!!!! vreau si eu...dau la schimb 5 furculite!

nadina73 1

10.06.2010, 23:39

super cu ciuperciiiiiiiiiiiiiiiii5 linguri mari si imense

mihaelar63 1

12.06.2010, 02:09

merge la favorite

Sylvia 1

12.06.2010, 02:17

Multumesc mult fetelor !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume, cu zdrente de oua