Supa chinezeasca cu ciuperci de padure

de Sylvia in Supe, 8 Iun 2010 | 5721 vizualizari

 

Am facut supa asta la mare repezeala, am vrut sa mananc ceva lejer si usor de facut asa ca dupa ce am aruncat privirea prin camara si bucatarie am zis ca fac o supa chinezeasca.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • un pachetel din acela instant cu taietei chinezesti, 
  • o lingura ulei masline,
  • un morcov,
  • o mana de ciuperci de padure( congelate am avut eu, hribi, ghebe, galbiori, champinioane maro ),
  • un varf de cutit de ghimbir, 
  • cateva cuisoare,
  • o lingura de sos de soya,
  • o lingurita de otet,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca cu ciuperci de padure:

Am calit in uleiul de masline morcovul taiat bastonase, si apoi ciupercile lasate mai mari. Am adaugat 500 ml apa si am condimentat cu sare si piper, cuisoare si am lasat sa clocoteasca 15-20 minute pana au fiert aproape cat trebuie ciupercile ( cele de padure se fac mai greu adaptati timpul daca aveti  alte ciuperci ) .Dupa aceea am adaugat taieteii, am pus ghimbirul si sosul de soya si am mai lasat  3 minute la fiert. La sfarsit punem otetul si stingem focul. Am servit-o fierbinte decorata cu o frunza de patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca cu ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

nadina73 1

10.06.2010, 23:39

super cu ciuperciiiiiiiiiiiiiiiii5 linguri mari si imense

mihaelar63 1

12.06.2010, 02:09

merge la favorite

Sylvia 1

12.06.2010, 02:17

Multumesc mult fetelor !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de fazan cu taitei de casa