Supa chinezeasca cu ciuperci de padure

de Sylvia in Supe, 8 Iun 2010 | 4016 vizualizari

 

Am facut supa asta la mare repezeala, am vrut sa mananc ceva lejer si usor de facut asa ca dupa ce am aruncat privirea prin camara si bucatarie am zis ca fac o supa chinezeasca.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • un pachetel din acela instant cu taietei chinezesti, 
  • o lingura ulei masline,
  • un morcov,
  • o mana de ciuperci de padure( congelate am avut eu, hribi, ghebe, galbiori, champinioane maro ),
  • un varf de cutit de ghimbir, 
  • cateva cuisoare,
  • o lingura de sos de soya,
  • o lingurita de otet,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca cu ciuperci de padure:

Am calit in uleiul de masline morcovul taiat bastonase, si apoi ciupercile lasate mai mari. Am adaugat 500 ml apa si am condimentat cu sare si piper, cuisoare si am lasat sa clocoteasca 15-20 minute pana au fiert aproape cat trebuie ciupercile ( cele de padure se fac mai greu adaptati timpul daca aveti alte ciuperci ) .Dupa aceea am adaugat taieteii, am pus ghimbirul si sosul de soya si am mai lasat 3 minute la fiert. La sfarsit punem otetul si stingem focul. Am servit-o fierbinte decorata cu o frunza de patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca cu ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

nadina73 1

10.06.2010, 23:39

super cu ciuperciiiiiiiiiiiiiiiii5 linguri mari si imense

mihaelar63 1

12.06.2010, 02:09

merge la favorite

Sylvia 1

12.06.2010, 02:17

Multumesc mult fetelor !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa Miso