Supa crema de sfecla rosie

de ianculubita in Supe, 24 Mar 2012 | 2770 vizualizari

 

Va propun un alt deliciu pentru iubitorii de supe-creme

 

INGREDIENTE

  • 1sfecla rosie
  • 3cepe
  • 2morcovi
  • 1pastarnac
  • 1/4telina
  • 3linguri ulei de masline
  • 50g unt
  • 1cana smantana
  • coaja si zeama de la 1lamaie
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sfecla rosie:

Toate legumele curatate,spalate,taiate in cuburi,se pun la fiert in 2l de apa;dupa ce sunt aproape fierte,se adauga uleiul,untul,sare,piper iar dupa cateva minute se strecoara;legumele se paseaza cu blenderul vertical,se adauga smantana,coaja de lamaie,subtiezi dupa preferinta cu supa de la fiert,mai condimentezi dupa gust,adaugi si zeama de lamaie apoi se serveste cu crutoane de paine facute sau cumparate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

25.03.2012, 19:19

delicioasa

Criss 1

26.03.2012, 13:01

Delicioasa. Supele crema imi plac cel mai mult.

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:54

buna supica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema cu pui, fidea si crutoane