Supa de gaina cu taitei de casa

de mirela0911 in Supe, 21 Mar 2011 | 3673 vizualizari

 

O supa atat de bunaaaa.......

 

INGREDIENTE

  • carne de gaina
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • sare
  • taitei de casa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina cu taitei de casa:

Se pune carnea de gaina (eu am avut o pulpa intreaga taiata in doua si o aripa) la fiert intr-o oala de 4-5 litri. Se spumeaza de cate ori este cazul. Pe la jumatatea timpului de fierbere se adauga legumele taiate (morcovii felii, restul se pot lasa intregi). Intre timp se adauga si sare. Eu am lasat-o la fiert aproximativ 2 ore ca sa fie carnea bine fiarta deoarece am folosit-o pentru felul doi.


Taiteii de casa se pun la fiert separat in apa cu sare. Se strecoara si se da sub un jet de apa rece.


Intr-o alta oala se pune supa strecurata, se adauga taiteii si se lasa sa fiarba foarte putin impreuna, se mai sareaza daca este cazul, se pun morcovii si se presara cu patrunjel tocat marunt.


Cui ii place poate servi cu piper macinat presarat deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

22.03.2011, 12:12

mirela0911 1

22.03.2011, 13:33

Va multumesc tuturor

kukibella 1

24.03.2011, 09:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste