Supa chinezeasca cu legume

de Sylvia in Supe, 7 Dec 2010 | 6694 vizualizari

COMENTARII (17)

Sylvia 1

07.12.2010, 16:51

O supa usor de facut si putin diferita totusi va invit sa o degustati

MotanLaOale 1

07.12.2010, 16:51

mihaelar63 1

07.12.2010, 17:02

ador supele tale asiatice , inspirandu-ma de la tine chiar am preparat ceva asemanator

Sylvia 1

07.12.2010, 17:09

Mihaela, super Ti-a placut ?

Sylvia 1

07.12.2010, 17:09

Motan multumesc de vizita

kamy 1

07.12.2010, 18:42

multumim bunaaaaa supica 5f

Rocsi 1

07.12.2010, 19:14

sa imi pastrezi un loc la masa ta

giuliana 1

07.12.2010, 19:19

ionix 1

07.12.2010, 20:21

daaa... pe gustul meu

MIUTA 1

07.12.2010, 21:50

Ce bunatate ai aici la favorite cu ea,super 5 furcu mari

Mihaela11_jo 1

07.12.2010, 21:57

super
Imi plac grozav taiteii

Mitinita 1

07.12.2010, 22:12

vreo cateva picaturi de ulei de susan si ai o noua aroma

mena29 1

07.12.2010, 23:17

Ne-ai convins,ca de obicei

La Ancuta 1

07.12.2010, 23:23

e la favorite

RuxyRux 1

08.12.2010, 08:49

E grozava fara doar si poate!

Sylvia 1

08.12.2010, 12:34

Ma bucur tare mult ca va place si va tenteaza azi fac taietei chinezesti cu legume ( tot asa fara ingrediente care se gasesc oriunde) si daca ies buni vin cu reteta

Adinacarla 1

05.01.2011, 01:04

Ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen - Komenymag leves