Supa chinezeasca de legume si ciuperci aromate

de Sylvia in Mancaruri de post, 15 Noi 2010 | 10014 vizualizari

COMENTARII (30)

Sylvia 1

15.11.2010, 21:19

Scuze pt poza care nu are calitatea dorita.

diaconta 1

15.11.2010, 21:21

ce colorata e si cred ca tare-i buna

Bucataras 1

15.11.2010, 21:38

bun, imi dau un test de vointa in postul asta. Prima zi a trecut

Sylvia 1

15.11.2010, 21:51

Bravo Bucataras sa stii ca se pot face niste meniuri de vis eu deja un desfasurator lung de retete ce vreau sa le fac. In seara asta am facut de exemplu o tarta sarata curosii, fasole boabe fiarta, cuburi de dovlecel, ardei si ciuperci . Sa nu mai vb ca sunt peste 20 zile de peste si fructe de mare.

Sylvia 1

15.11.2010, 21:52

Dia e bestiala , sa testezi o data cu ce ai prin casa

Laly 1

15.11.2010, 21:55

Sylvia vin si eu la un castronel

diaconta 1

15.11.2010, 21:57

e o idee buna Sylvia

adriana_bobu 1

15.11.2010, 22:06

kamy 1

15.11.2010, 22:21

dupa atata carnaraie...ce bine-mi cade supica ta 5f

ionix 1

15.11.2010, 22:30

foarte frumoasa... iau pt sot

Miha 1

15.11.2010, 23:10

Cand mergi la pescuit stiu ca nu tre sa ti se ureze "bafta" ca nu prinzi peste. La Inceput de Post se ureaza ceva?
Va admir pentru vointa voastra!

Sylvia 1

15.11.2010, 23:14

Miha eu zic sa ne admiri la final care mai rezistam ca eu una nu stiu zau daca o sa reusesc, nu e faza ca tin neaparat sa mananc interzise dar uit si nu sunt atenta sa ma fi vazut azi prin magazine ce citeam la etichete

silvi0ara 1

15.11.2010, 23:17

Ce culori,si ce aroma cred ca are.Minunata.Ca si Miha felicitari celor ce au vointa.

Sylvia 1

15.11.2010, 23:22

Fetelor ma bucur ca va place supica mea, promit sa fac mancare buna in post

Irina 1

15.11.2010, 23:24

Imi place supa ta, Sylvia! Putin ghimbir, pasta de ardei iute, exact ce-i trebuie!:

nadina73 1

16.11.2010, 01:15

Felicitari Sylviacu siguranta vei putea sa ti acest post ,sant convinsaiar reteta e minunata cat despre post ,e foarte bine cine poata sa-l tina ,dar postu nu consta numai in hrana ci trebuie sa ne hranim si sufletul si sa facem fapte bune si bineteles multe rugaciunii uite iti las sa te uiti la ceva http://www.bucataras.ro/articole/13377/lasatul-secului-pentru-postul-craciunului.html 5f

RuxyRux 1

16.11.2010, 07:57

Excelenta Sylvia! Sa te Ajute DD sa pui inceput bun postului tau!

lia maria 1

16.11.2010, 09:18

waw ! Sylvia, ce buna supica ai facut tu aici

divainbucatarie 1

16.11.2010, 09:54

Adinacarla 1

16.11.2010, 13:49

si eu la o portie de supa

Sylvia 1

16.11.2010, 15:37

Fetelor multumesc de laude, am mai facut si azi o supica vin cu ea cat pot de repede

Sylvia 1

16.11.2010, 16:10

Irina exact asta fac aroma aceea deosebita, ghimbirul si ardeiul iute .

Sylvia 1

16.11.2010, 16:11

Nadina superb articol ai scrsi s ai perfecta dreptate

Sylvia 1

16.11.2010, 16:11

Ruxy multumesc de ganduri

Sylvia 1

16.11.2010, 16:12

Lia, Divainbucatarie si Adina va servesc cu drag

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chilli vegetarian