Supa chinezeasca de legume si ciuperci aromate

de Sylvia in Mancaruri de post, 15 Noi 2010 | 6576 vizualizari

 

Azi e prima zi din Postul Craciunului, incepe o perioada speciala si tare draga mie in care simt ca deja ma pregatesc de Craciun. Anul acesta mi-am propus sa incerc sa tin acest post, nu stiu in ce masura o sa si reusesc dar va invit sa va alaturati daca tineti acest post. O sa postez si retete care nu sunt de post pentru ca baietii mei nici cel mic nic cel mare nu postesc asa ca o sa gatesc din toate categoriile.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de ciuperci aromate chinezesti : eu am pus champinioane aromate chinezesti ( nu apar in poza ca am uitat de ele ), champinioane negre,
  • o mana de morcov taiat bastonase,
  • o mana de dovleac verde zucchinni taiat bastonele,
  • o ceapa mica taiata cuburi mici,
  •  un catel de usturoi,
  • o lingura ulei de masline,
  •  cateva bastonase de ardei rosu,
  • 50 grame de taietei chinezesti fara ou,
  • o lingura de sos de soya,
  • putina pasta de ardei iute ( in functie de gust ) ,
  • pudra de ghimbir,
  • putin piper proaspat macinat,
  • sare la final daca mai trebuie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca de legume si ciuperci aromate:

Intr-un vas punem la fiert putina apa si rehidratam ciupercile chinezesti uscate. In aceasi apa eu am continuat completand-o pana la cantitatea dorita , adaugand la inceput ceapa tocata fin, bastonasele de morcov si ciupercile feliate. Am adaugat apoi o lingura de ulei de masline si condimentele si am lasat sa fiarba pret de 4 minute. Dupa aceea am adaugat ardeiul si dovlecelul si am lasat sa clocoteasca 2-3 minute si am pus pastele ( care avea timp de fierbere 3 minute ) . Spre final am adaugat usturoiul zdrobit, am mai completat cu pasta de ardei iute si putin ghimbir. Dupa ce am oprit focul am mai lasat vasul cu capac timp de cateva minute. Se serveste fierbinte, eu am decorat-o cu cateva fire de ceapa ciorii : ciboulette aici in Franta .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca de legume si ciuperci aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

vero_closca 1

17.11.2010, 10:18

ce bunatate!!!

vanilla 1

19.11.2010, 15:04

cred si eu ca e ffff buna!!!

Sylvia 1

19.11.2010, 15:49

E f buna si foarte repede de facut, adesea ma trezesc facand supa chinezeasca din cauza asta.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu mamaliguta-post