Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Supe, 18 Mar 2015 | 5352 vizualizari

COMENTARII (10)

Adele 1

18.03.2015, 11:20

Delicioasa

reisnaor_2006 1

18.03.2015, 11:30

foarte buna

miki_a 1

18.03.2015, 11:32

Ce buna trebuie sa fie! Imi place combinatia cu branza de burduf!
Orientativ, cam cata apa trebuie?

dantes 1

18.03.2015, 11:41

Buna!

MotanLaOale 1

18.03.2015, 11:55

buna buna

simona72 1

18.03.2015, 13:13

Sunt fan declarat al dovleacului si ma laud cu cateva retete bune cu dovleac ma rog, mie mi-au placut Imi place supa ta si sigur o voi proba, dar iti recomand si supa mea de dovleac cu mar chiar am o reteta in cap care ma macina, dar nu gasesc dovleac

AlexTeacher 1

18.03.2015, 13:47

Pui dovleacul la fiert asa cum ai pune orice leguma. 2-3 L, in functie de oala, in functie de cat dovleac folosesti, de cat de mare il tai etc. Practic apa o scurgi dar pastrezi un polonic - doua pentru atunci cand o vei blenda.

monik80 1

18.03.2015, 19:28

miki_a 1

19.03.2015, 11:50

Multumesc pentru raspuns!

Bya Ralu 1

19.03.2015, 18:58

arata perfect

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de dovleac (bostan)