Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Supe, 18 Mar 2015 | 5280 vizualizari

COMENTARII (10)

Adele 1

18.03.2015, 11:20

Delicioasa

reisnaor_2006 1

18.03.2015, 11:30

foarte buna

miki_a 1

18.03.2015, 11:32

Ce buna trebuie sa fie! Imi place combinatia cu branza de burduf!
Orientativ, cam cata apa trebuie?

dantes 1

18.03.2015, 11:41

Buna!

MotanLaOale 1

18.03.2015, 11:55

buna buna

simona72 1

18.03.2015, 13:13

Sunt fan declarat al dovleacului si ma laud cu cateva retete bune cu dovleac ma rog, mie mi-au placut Imi place supa ta si sigur o voi proba, dar iti recomand si supa mea de dovleac cu mar chiar am o reteta in cap care ma macina, dar nu gasesc dovleac

AlexTeacher 1

18.03.2015, 13:47

Pui dovleacul la fiert asa cum ai pune orice leguma. 2-3 L, in functie de oala, in functie de cat dovleac folosesti, de cat de mare il tai etc. Practic apa o scurgi dar pastrezi un polonic - doua pentru atunci cand o vei blenda.

monik80 1

18.03.2015, 19:28

miki_a 1

19.03.2015, 11:50

Multumesc pentru raspuns!

Bya Ralu 1

19.03.2015, 18:58

arata perfect

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

ieri la 09:09

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de broccoli