Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Supe, 18 Mar 2015 | 2736 vizualizari

 

Detaseaza-te de placinta de dovleac la care te gandeai de fiecare data cand te intersectai cu aceasta minunatie. Deschide-ti orizontul si incearca un amalgam de arome care nu au cum sa dea gres. Unul din preparatele mele preferate. Cu blenderul Oster il prezint la adevarata sa valoare.

 

INGREDIENTE

  • dovleac de placinta – 1 kg
  • morcovi – 2 buc
  • cartofi – 2 buc
  • smantana de gatit – 250 ml
  • busuioc – 10 frunze
  • branza de burduf – 200 g
  • telina - ½ buc
  • seminte de dovleac – 20 g
  • sare, piper alb dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster:

Decojiti dovleacul si il taiati-l cuburi mici. Decojiti morcovii, telina si cartofii si taiati-le cuburi mici. Puneti-le la fiert cu o lingura de sare. In momentul in care au fiert scurgeti intr-o oala zeama (o veti folosi mai tarziu). Tocati busuiocul marunt si adaugati-l peste legume. Mixati legumele impreuna cu busuiocul in blenderul Oster Classic Pro.


Intr-un castron amestecati smantana cu cate un polonic de zeama – incercati sa o aduceti la aceeasi temperatura cu zeama, incet, pentru a nu se taia. In momentul in care ati incorporat 7 polonice de zeama cu smantana, adaugati-o peste legumele pasate si le puneti inapoi pe foc. Micsorati focul si dati branza de burduf prin razatoare. Incorporati si branza de burduf si amestecati pentru inca cateva minute pe aragaz, la foc mic.


Prajiti semintele si puneti-le in castron, ca un decor delicios deasupra supei. Optional, o puteti servi si cu crutoane sau cu bucati de chorizo prajit.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

monik80 1

18.03.2015, 19:28

miki_a 1

19.03.2015, 11:50

Multumesc pentru raspuns!

Bya Ralu 1

19.03.2015, 18:58

arata perfect

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii