Supa crema de rosii a la Jamie Oliver

de Anamaria Cook in Supe/Ciorbe, 14 Mai 2013 | 25276 vizualizari

 

Si sa continuam sirul supelor creme cu preferata mea: supa crema de rosii.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 tulpini telina
  • 2 cepe medii
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri de supa de pui sau legume pudra (eu am renuntat la ele)
  • 400 g conserva de rosii in bulion
  • 3 rosii coapte
  • o mana de busuioc proaspat
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii a la Jamie Oliver:

Tocati ceapa, morcovii, telina, si usturoiul apoi caliti in putin ulei de masline. Acoperiti oala cu un capac si lasati pe foc mic pentru 10-15 minute, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca.


Cand legumele s-au calit adaugati 1,5 l pa calduta, pudra de legume sau pui (daca decideti sa puneti), rosiile taiate cuburi si conserva de rosii in bulion. Jamie spune ca putem adauga si cotoarele verzi ale rosiilor, acestea oferind un gust special supei, rosiile mele nu au avut cotoare dar am sa incerc data viitoare. Potriviti de sare si piper, daca puneti cuburile in supa aveti grija acestea sunt destul de sarate...gustati inainte de a mai adauga sare.


Cand supa a inceput sa dea in clocot dati focul mic, acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba cam 10-15 minute. La final adaugati busuiocul tocat si cu ajutorul unui mixer vertical sau intr-un blender pasati legumele.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.05.2013, 11:30

adry88 1

14.05.2013, 15:17

like

babi5 1

18.06.2013, 13:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus si smantana

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste de faina