Supa cu file de pastrav

de mihaelar63 in Supe, 29 Ian 2016 | 4954 vizualizari

COMENTARII (42)

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:31

Mirela

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:32

Buni mai facem daca vii in vizita

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:32

Licurici asa spun si eu

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:50

Sa nu uiti Cleme sa ma investesti )

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:51

DupaBran sper sa fiu regina jambonului ))

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:51

Merisor ai spus de prea multe ori si nu mai cred pana nu vad

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:52

Catalina

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:53

Simo

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:54

Ela , multumesc de incredere

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:54

Delia

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:55

Dantes multumesc !!!

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:56

Katty asa este

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:56

Daniela , este si sanatoasa

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:57

Aurelia

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:57

Bya :Multumesc !!!

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:58

Adele , ce sa fac , sa-ti fie pe plac ? )

Zamfira 1

02.02.2016, 11:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte