Supa cu file de pastrav

de mihaelar63 in Supe, 29 Ian 2016 | 4950 vizualizari

 

Am avut un pastrav frumusel copt pe stoc din ziua anterioara [http://www.bucataras.ro/retete/pastrav-si-salau-la-cuptor-75586.html]. Am mai avut si o reteta potrivita :http://www.homecookingadventure.com/recipes/fish-fillet-soup. Am dezosat pastravul si am folosit carnea al o delicioasa supa. Am fenicul in gradina si am fost curioasa ce gust da supei de peste.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav copt -300 gr
  • 1 ceapa tocata
  • 2 linguri ulei masline
  • 3 cartofi cuburi
  • 4 catei usturoi tocati
  • 1 lingurita seminte fenicul
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita rasa boia ardei
  • 1 /2 borcan rosii cherry [ conserva proprie, cu usturoi , ardei iute ,busuioc]
  • 3 linguri telina verde tocat
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 portocala - zeama
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu file de pastrav:

  1. Se caleste in ulei ceapa, usturoiul si semintele de fenicul.
  2. Adaugati cartofii si boiua. Lasati sa se soteze 5 minute. Sarati .
  3. Am adugat cimbrul, bucatele sfarmate de la pastrav si 2 litri de apa.
  4. Am lasat sa fiarba la foc potrivit pana cartofii au fost patrunsi.
  5.  Adugati zeama de portocala, rosiile, sosul de soia, telina tocata si mai lasati sa dea un clocot.
  6. Dezosati pastravul. Feliati lamaia.
  7. Se reduce intensitatea fierberii la minimum si se introduc fileurile de peste  in zeama calda si felii de lamiie.
  8. Gustati supa si sarati daca este nevoie. Piperati .
  9. Serviti supa calda.
  10. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Doritorii pot schimba feniculul cu marar. Si telina cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu file de pastrav" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:57

Bya :Multumesc !!!

mihaelar63 1

01.02.2016, 23:58

Adele , ce sa fac , sa-ti fie pe plac ? )

Zamfira 1

02.02.2016, 11:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei de casa