Supa cu gulii umplute

de mimmi in Supe, 5 Noi 2011 | 6953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 gulii
  • 500 g carne tocata
  • 150 g orez
  • 1 ou
  • frunde de patrunjel sare,piper
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • smantana
  • 2 cepe
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu gulii umplute:

Punem apa la fiert si incepem sa curatam morcovii,patrunjelul si ceapa,pe care le taiem marunt si le punem la fiert,adaugand sare si piper dupa gust. Se curata de coaja guliile,se scobesc cu o lingura,iar miezul rezultat se taie si el marunt si se se adauga in oala. Se pregateste umplutura din carne tocata,orez,ou,frunze paprunjel tocat,sare si piper si se umple guliile,dupa care le punem si pe ele la fiert,lasandu-se la foc pana se inmoaie. Adaugam o mana buna de patrunjel verde tocat,stingem focul  si servim supa dreasa cu smantana. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de gulioare umplute (ca la Cluj)