Supa cu gulii umplute

de mimmi in Supe, 5 Noi 2011 | 3990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 gulii
  • 500 g carne tocata
  • 150 g orez
  • 1 ou
  • frunde de patrunjel sare,piper
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • smantana
  • 2 cepe
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu gulii umplute:

Punem apa la fiert si incepem sa curatam morcovii,patrunjelul si ceapa,pe care le taiem marunt si le punem la fiert,adaugand sare si piper dupa gust. Se curata de coaja guliile,se scobesc cu o lingura,iar miezul rezultat se taie si el marunt si se se adauga in oala. Se pregateste umplutura din carne tocata,orez,ou,frunze paprunjel tocat,sare si piper si se umple guliile,dupa care le punem si pe ele la fiert,lasandu-se la foc pana se inmoaie. Adaugam o mana buna de patrunjel verde tocat,stingem focul si servim supa dreasa cu smantana. Pofta Buna !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Teo 1

11.11.2011, 22:12

vai, ce frumos arata si s trachina si mancarica!

mimmi 1

12.11.2011, 12:19

Multumesc !!

gaby_gabytza 1

20.11.2011, 12:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Miyeokguk - Supa coreeana de alge