Supa de cono - coco

de mihaelar63 in Supe, 3 Iul 2010 | 4084 vizualizari

 

adica supa de conopida cu lapte de cocos .
este o supa care merge bine in zilele de post .

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 3 morcovi
  • 6 cartofi noi mici
  • 2 rosii
  • 2 catei usturoi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei iute
  • 1 lingura ulei masline
  • 100 ml lapte cocos
  • sare
  • patrunjel verde
  •  zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cono - coco:

  1. legume le sa spala bine si se curata [cartofii noi se curata bine de punctele negre , nu este necesar sa-i curatati de coaja ]
  2. conopida se desface bucatele , morcovul, ceapa si ardeiul iute  rondele, restul legumelor cuburi potrivite ca marime .
  3. se pun la fiert in apa cu sare , ulei de maslie .
  4. legumele fiind crude se patrund repede cam 20 min .
  5. la sfarsit se pune laptele de cocos si se asezoneaza dupa gust cu zeama de lamaie , sare si patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cono - coco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

03.07.2010, 01:25

e uimitor laptele de cocos , era lichid cand l-am cumparat , iar dupa ce a stat la frigider s-a intarit si era ca o smantana grasa , de aici mi-a venit ideea si are un gust absolut delicios

nadina73 1

04.07.2010, 22:44

interesanta nu am mnacat felicitari nota 10

Teo 1

06.07.2010, 23:55

am mancat asa ceva la o manastire ,te cred , mie mi-a placut in mod deosebit; si cand mai vad culorile.... !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste si ciocanele de pui