Supa de cono - coco

de mihaelar63 in Supe, 3 Iul 2010 | 2719 vizualizari

 

adica supa de conopida cu lapte de cocos .
este o supa care merge bine in zilele de post .

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 3 morcovi
  • 6 cartofi noi mici
  • 2 rosii
  • 2 catei usturoi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei iute
  • 1 lingura ulei masline
  • 100 ml lapte cocos
  • sare
  • patrunjel verde
  •  zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cono - coco:


  1. legume le sa spala bine si se curata [cartofii noi se curata bine de punctele negre , nu este necesar sa-i curatati de coaja ]

  2. conopida se desface bucatele , morcovul, ceapa si ardeiul iute rondele, restul legumelor cuburi potrivite ca marime .

  3. se pun la fiert in apa cu sare , ulei de maslie .

  4. legumele fiind crude se patrund repede cam 20 min .

  5. la sfarsit se pune laptele de cocos si se asezoneaza dupa gust cu zeama de lamaie , sare si patrunjel verde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cono - coco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

03.07.2010, 01:25

e uimitor laptele de cocos , era lichid cand l-am cumparat , iar dupa ce a stat la frigider s-a intarit si era ca o smantana grasa , de aici mi-a venit ideea si are un gust absolut delicios

nadina73 1

04.07.2010, 22:44

interesanta nu am mnacat felicitari nota 10

Teo 1

06.07.2010, 23:55

am mancat asa ceva la o manastire ,te cred , mie mi-a placut in mod deosebit; si cand mai vad culorile.... !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste