Supa de cono - coco

de mihaelar63 in Supe, 3 Iul 2010 | 2418 vizualizari

 

adica supa de conopida cu lapte de cocos .
este o supa care merge bine in zilele de post .

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 3 morcovi
  • 6 cartofi noi mici
  • 2 rosii
  • 2 catei usturoi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei iute
  • 1 lingura ulei masline
  • 100 ml lapte cocos
  • sare
  • patrunjel verde
  •  zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cono - coco:


  1. legume le sa spala bine si se curata [cartofii noi se curata bine de punctele negre , nu este necesar sa-i curatati de coaja ]

  2. conopida se desface bucatele , morcovul, ceapa si ardeiul iute rondele, restul legumelor cuburi potrivite ca marime .

  3. se pun la fiert in apa cu sare , ulei de maslie .

  4. legumele fiind crude se patrund repede cam 20 min .

  5. la sfarsit se pune laptele de cocos si se asezoneaza dupa gust cu zeama de lamaie , sare si patrunjel verde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cono - coco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

03.07.2010, 01:25

e uimitor laptele de cocos , era lichid cand l-am cumparat , iar dupa ce a stat la frigider s-a intarit si era ca o smantana grasa , de aici mi-a venit ideea si are un gust absolut delicios

nadina73 1

04.07.2010, 22:44

interesanta nu am mnacat felicitari nota 10

Teo 1

06.07.2010, 23:55

am mancat asa ceva la o manastire ,te cred , mie mi-a placut in mod deosebit; si cand mai vad culorile.... !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii cu smantana