Supa de curcan cu rosii si galusti de branza

de Oana in Supe, 16 Oct 2010 | 10393 vizualizari

 

Supa fierbinte, cu aroma de patrunjel verde si galusti moi de branza, mmmmm, tare buna!!

 

INGREDIENTE

  • 6-8 bucati de curcan pt. ciorba
  • un morcov mare
  • 2 ardei grasi, unul verde si unul rosu
  • o ceapa
  • un pastarnac
  • un cartof
  • o cana suc de rosii
  • sare
  • patrunjel verde
  • Galusti de branza:
  • 2 oua
  • 80 g branza de vaci cremoasa
  • sare
  • marar uscat
  • 8 linguri rase cu gris
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu rosii si galusti de branza:

Bucatile de carne (coaste, aripi) se portioneaza, se spala si se dau in clocot. Se arunca apa cu spuma, se spala carnea si se pune la fiert in apa rece. Se lasa sa fiarba acoperit jumatate de ora.


Intre timp se curata legumele si se taie cubulete, mai mari sau mai mici, dupa plac. Se adauga in supa, se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba. Cand legumele sunt moi se prepara galustile.


Pentru galusti, se bat albusurile spuma cu sare, galbenusurile se freaca cu branza de vaci si mararul uscat. Se amesteca cele doua compozitii se se pune grisul n ploaie, amestecand incet cu mixerul.


Se da focul mic la supa si se pun galustile cu o lingurita inmuiata de fiecare data in supa fierbinte. Cand incepe supa sa clocoteasca din nou se adauga doua cani cu apa rece-rece peste galusti. Cand incepe sa fiarba iar se adauga sucul de rosii si se mai lasa 5 minute. Se presara patrunjel verde tocat fin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu rosii si galusti de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bucataras Medi 1

16.10.2010, 12:24

fac si eu ,mi-ai dat o idee, asa ca nu iti mai cer...............

Oana 1

16.10.2010, 14:23

Cris2711 1

12.03.2011, 11:12

bunatate de supa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu prune

de RODIMUR 5

ieri la 22:35

Galuste cu prune

ieri la 19:43

Vinete picante la borcan in stil georgian

de Ksenya 4

ieri la 18:09

Prăjitură Inimă cu alune de pădure

de Ancutsa 5

ieri la 17:09

RETETA RECOMANDATA
Supa de bere