Supa de curcan cu taitei de casa.

de Gicuta69 in Supe, 6 Mai 2015 | 1687 vizualizari

 

Este o supa delicioasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan(spate, aripi, gat, pipota)
  • o ceapa
  • 1ardei gras (eu am avut pus in congelator)
  •  1 telina mica
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • sare
  • piper boabe sau macinat
  • Taietei:
  • 1 ou
  • 100 gr faina
  • un praf de sare
  • un strop de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taitei de casa.:



Am spalat carnea si am pus-o intr-o oala la fiert ,in apa cu un praf de sare, acoperita cu capac. Am adunat spuma atunci cand s-a format. Cand a fiert pe jumatate am adaugat telina si pastarnacul dat pe razatoare si celelalte legume taiate cubulete.


Dupa ce carnea a fiert bine , am scos-o din supa si cand s-a racit am rupt-o fasii si am adaugat-o din nou in oala.Am lasat-o sa clocoteasca cat timp am facut taieteii .


Pentru taietei: cu o furculita am batut oul cu praful de sare si uleiul. Am inceput sa adaug faina pana am obtinut un aluat consistent. Am presarat faina pe masa si am intins aluatul cat mai subtire.


Am rulat foaia de aluat ,am taiat ruloul in doua si am taiat fasii subtiri de taitei .Peste fasii am presarat putina faina , le-am desfacut si le-am lasat 10 minute la uscat .Am scuturat taiteii bine de faina si i-am pus in supa,am potrivit supa de sare si piper, si am mai lasat 10 minute sa fiarba impreuna.


Cand se stinge focul se adauga patrunjel verde tocat. Eu de data aceasta am pus patrunjelul in farfurie, in momentul servirii.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taitei de casa." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

06.05.2015, 18:27

Rocsi 1

06.05.2015, 21:32

Ce buna este!

Sim0na 1

08.05.2015, 08:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Supa de pastai cu smantana