Supa de legume cu naut, cavolo nero si Chorizo

de Satisfyyourcravings in Supe, 8 Iun 2018 | 2026 vizualizari

 

O reteta Jamie Oliver.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 500 grame cartofi
  • 400 grame naut la conserva
  • 1 crenguta rozmarin
  • 2 crengute cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 1 litru supa de pui de buna calitate (se poate obtine si din cub concentrat; vezi tips)
  • 150 grame cavolo nero/ kale/spanac
  • 80 grame Chorizo
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu naut, cavolo nero si Chorizo:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt.

Chorizo se taie in felii subtiri si se soteaza cateva minute intr-o oala cu fund dublu pana cand devine crocant. Se transfera pe o farfurie. In grasimea ramasa in oala, se adauga ceapa si usturoiul si se soteaza cu putina apa, la foc mediu, 10 minute, amestecand frecvent. 

Intre timp, se taie cartofii in cuburi de 2 cm, fara a fi curatati de coaja. Se leaga rozmarinul, cimbrul si dafinul cu o sfoara si se adauga impreuna cu nautul scurs de apa si cartofii, in oala. Se adauga supa, se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se lasa sa fiarba 30 de minute.

Se indeparteaza frunzele cavolo nero de pe cotor si se toaca marunt. Nu este nevoie daca se foloseste spanac.

Se indeparteaza buchetelul de ierburi aromatice din supa si se adauga cavolo nero. Se lasa sa fiarba 10 minute. 

La final, se adauga feliile de Chorizo. 

 

TIPS-URI

1

Eu am obtinut supa prin fierberea unei carcase de pui, impreuna cu boabe de piper, tije de telina, ceapa, foi de dafin si morcovi in apa cu sare timp de 4-5 mire, la foc mic, intr-o oala acoperita partial cu un capac. Se lasa la racit 30 de minute, apoi se strecoara si se pastreaza la frigider intr-un vas cu capac pana la 3 zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu naut, cavolo nero si Chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste