Supa de legume cu soia

de ravanna in Mancaruri de post, 4 Dec 2016 | 5242 vizualizari

 

O supa foarte hranitoare cu un gust YUM!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 30 ml ulei
  • 1 buchetel de brocoli
  • 1 lingura vegeta
  • 1/2 lingurita paprika
  • 1/2 lingurita patrunjel uscat
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita leustean
  • 100 ml pasta de rosii sau ardei
  • 100 g de soia cubulete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu soia:

Ceapa se taie cubulete si se pune la calit cu putin ulei. Se adauga morcovut si patrunjelul taiat rondele si se lasa la calit aproximativ 7-10 minute, dupa care adaugam apa. Cand apa incepe sa fiarba, adaugam un pumn mare de soia cubulete. Lasam la fiert pana legumele sunt gata si soia este moale. Pe urma, adaugam brocoli si lasam 10 minute la fiert. La final, adaugam sos de rosii/ardei, 1 lingura vegeta, piper, boia, oregano, patrunjel uscat, leustean.

TIPS-URI

1

se poate adauga o lingurita de pudra de ardei iute.

2

se poate servi cu crutoane de paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille