Supa de mere cu gulii si lapte de cocos

de klausenburger_adica Lacrima in Supe, 18 Iun 2017 | 244 vizualizari

 

Nu ştiu de v-o plăcea, dar eu m-am distrat de minune (şi m-au trecut şi toate năduşelile vreo două zile), până am realizat acest video. Oricum, să vă pice bine reţeta, să vă distraţi de minune gătind şi bucurându-vă de liniştea zilei.
Reteta video, o gasiţi aici: http://klausburger.blogspot.de/2017/06/supa-de-mere-cu-gulii-si-lapte-de-cocos.html

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă
  • 1 gulie
  • 2 mere
  • 2 morcovi
  • 1/4 ţelină
  • 400 ml lapte de cocos
  • 4 cuişoare
  • sare
  • piper
  • cimbrişor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de mere cu gulii si lapte de cocos:

Căleşti ceapa, gulia, ţelina tăiate cubuleţe, într-o lingură de ulei. Când s-au îmuiat morcovii, pui apa, sare şi piper şi laşi la fiert.



Când s-au fiert legumele de mai sus, adaugi merele tăiate cuburi şi laptele de cocos, dar şi cuişoarele, cimbrişorul şi mai potriveşti de sare. Mai las-o să dea un clocot. Drege-o cu lămâie (nu întotdeauna merele sunt destul de acre) şi, eventual, cu sare, dacă mai e nevoie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mere cu gulii si lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

kytz 1

19.06.2017, 17:42

Interesantă rețetă de supă! Mă duce cu gândul la iarnă !

noiinbucatarie 1

20.06.2017, 09:47

MotanLaOale 1

20.06.2017, 19:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de brocoli (cu mustar)