Supa de pui cu galusti si taietei

de Dana2010 in Supe, 26 Ian 2010 | 7932 vizualizari

 

Foarte usor de facut si foarte buna...

 

INGREDIENTE

  • 6-8 aripioare de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi potriviti de mari
  • o bucatica telina
  • 1 cartof
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 oua
  • gris
  • 1/2 punga de taietei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galusti si taietei:

Se spala si se pun la fiert bucatile de pui. Cand incepe sa fiarba carnea se spumuieste oala si se adauga o lingurita de vegeta pentru gust. Dupa ce s-a fiert carnea se scoate si se adauga legumele taiate in bucati mari: cartoful taiat cuburi, morcovii in 2-3 bucati, telina cam de marimea morcovului iar ceapa se cresteaza( ca sa fiarba bine si sa nu se desfaca in supa). Dupa ce au fiert legumele se arunca ceapa iar celelalte legume se scot sau se lasa in supa, dupa preferinta si gust.


Facem galustile din 2 oua batute spuma in care adaugam putina vegeta sau sare si apoi gris, pana ajungem la o consistenta ceva mai groasa decat compozitia de wafe.


Ungem o lingurita cu ulei si punem galustile in supa. Acoperim cu capacul si asteptam sa fiarba, apoi adaugam taieteii. La sfarsit adaugam verdeata.


Pofta buna!



 

TIPS-URI

1

cand punem galustile in supa ungem lingurita ca sa nu se lipeasca compozitia de lingurita.

2

daca nu suntem sigure cand avem consistenta buna incercam sa faceam o galusca, daca a iesit la suprafata si se umfla inseamna ca o sa fie moi si bune; daca ies tari la mijloc punem putina apa minerala in compozitie (acidul ajuta la umflat).

3

daca va plac legumele le puteti pasa sau lasa asa in supa

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galusti si taietei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Teo 1

26.01.2010, 23:25

ce bine ca te-ai gandit la asa supica! e ger cumplit si merge;

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Supa cu verdeturi, hrisca si smantana