Supa de pui cu galusti si taietei

de Dana2010 in Supe, 26 Ian 2010 | 6179 vizualizari

 

Foarte usor de facut si foarte buna...

 

INGREDIENTE

  • 6-8 aripioare de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi potriviti de mari
  • o bucatica telina
  • 1 cartof
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 oua
  • gris
  • 1/2 punga de taietei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galusti si taietei:

Se spala si se pun la fiert bucatile de pui. Cand incepe sa fiarba carnea se spumuieste oala si se adauga o lingurita de vegeta pentru gust. Dupa ce s-a fiert carnea se scoate si se adauga legumele taiate in bucati mari: cartoful taiat cuburi, morcovii in 2-3 bucati, telina cam de marimea morcovului iar ceapa se cresteaza( ca sa fiarba bine si sa nu se desfaca in supa). Dupa ce au fiert legumele se arunca ceapa iar celelalte legume se scot sau se lasa in supa, dupa preferinta si gust.


Facem galustile din 2 oua batute spuma in care adaugam putina vegeta sau sare si apoi gris, pana ajungem la o consistenta ceva mai groasa decat compozitia de wafe.


Ungem o lingurita cu ulei si punem galustile in supa. Acoperim cu capacul si asteptam sa fiarba, apoi adaugam taieteii. La sfarsit adaugam verdeata.


Pofta buna!



 

TIPS-URI

1

cand punem galustile in supa ungem lingurita ca sa nu se lipeasca compozitia de lingurita.

2

daca nu suntem sigure cand avem consistenta buna incercam sa faceam o galusca, daca a iesit la suprafata si se umfla inseamna ca o sa fie moi si bune; daca ies tari la mijloc punem putina apa minerala in compozitie (acidul ajuta la umflat).

3

daca va plac legumele le puteti pasa sau lasa asa in supa

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galusti si taietei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (1)

Teo 1

26.01.2010, 23:25

ce bine ca te-ai gandit la asa supica! e ger cumplit si merge;

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume